Opojení láskou
Anotace: Nebylo dlouhé...
Propletené ruce - znamení milenců
výrazy, gesta starých spiklenců.
Nevinné úsměvy uhýbání pohledem,
dlouhé čekání na to, až spolu budem.
Začátky byly tak krásné
a chvíle s tebou tak vzácné.
Dnes sedíme u jednoho stolu,
ale už dávno nejsme spolu...
Ty máš jinou dívku v srdci
proč? Proč muselo naše opojení
láskou skončit tak brzy...
Komentáře (0)