Rybi_kost: umřel, neumřel..jak se to veme...schránka chodí, dejchá, necítí...
05.07.2007 20:47:00 | Pazdi
Perfektně jsi dovedl vyjádřit to, co cítím také, u mě je to také skoro rok a mám úplně stejné pocity..jako by jsi mi mluvil ze srdce, vážně moc krásné...
05.07.2007 09:35:00 | Nemůžu zapomenout