Lov
Anotace: .......:-).......
Ticho plné emocí
rozléhá se mojí hlavou
Zoufale a s bezmocí
myšlenky jak rosol plavou
Pomalu se vleču líně
nemůžu se ani hnout
Připadám si jak červ v hlíně
když rybář ho chce vytáhnout
Na háček mě zavěsí
ten háček,to jsou Tvoje sliby
Proto mě nic neděsí
samé krásné,sladké kdyby
A teď koukám,co se děje
kdo mi pravdu čistou poví
Myšlenka už k cíli spěje
já už vím,kdo koho loví!
Komentáře (1)
Komentujících (1)