Anotace: Zní mi to strašně kýčovitě, jak vystřižené z časopisu pro pubertální zamilované děvčátka.....
Moc pěkné, líbí se mi na tom to, že říkáš, že si člověk musí zhojit svoje rány sám, vážně moc hezké...:)
05.07.2007 08:59:00 | Nemůžu zapomenout
Bohužel.., rány si sice musíš zahojit sama, ale může ti s tím pomoct nějaké to přátelské rameno...
04.07.2007 19:18:00 | Lorellin