Láska
Anotace: láska,co víc dodat...
Láska je coura co s city si hraje
láska není touha,
láska je neco víc a mé srdce pod její tíhou taje
láska je řeka co nemá břehy,okraje
když si s námi hraje jsme jak chmýří ve větru
jsme jak loutky v divadle,které nikdy nekončí a navždy se hraje
každý svůj příběh,svůj život
ve dvou,ve třech...
Komentáře (1)
Komentujících (1)