Sedím
Anotace: jedna z těch depresivních nálad převedená na papír... prostě strach z z možnýho rozchodu no...
Sedím a přemejšlim
co bude dál?
Zdali pak seš ještě moje
nebo mi tě nekdo vzal...
Sedím a přemejšlím
jak bych to udělal
abych byl co nejdýl s tebou
jen s tebou abych zustal
Sedim a premejslim
co bych delal bez tebe
bez tebe, bez tebe
slova co srazi do pekla
co stavi schody do nebe
Sedim a vim ze miluju te
a tak to je
a pořád víc
bejt vlkem tak vyběhnu v noci nakopec a zařvu na Měsíc
Komentáře (0)