Tak to se omlouvám a napravuji...patrně jsem byla něčím vyrušena a myslela, že už jsem koment napsala. Opravdu jsem se snažila je psát všude.
Víš, myšlenka se mi líbila, ale ty rýmy :-) možná by bylo lepší zvolit volný verš... tak asi tolik :)
07.07.2007 23:30:00 | cz
Přátelství mezi mužem a ženou? - Nemožné...
Copak to jde? - Nejde...
Velmi podařená báseň...
05.07.2007 09:18:00 | Nemůžu zapomenout