Anotace: neni to sice jako moc báseň, nerýmuje se to, ale prostě je to od srdíčka a budu ráda za vaše komenty a hlasování, prosíím:)
hmm prvni snih , tenhle rok ... ja ted cejtim to co ty tenkrat k nemu ale vim ze ty ne!
09.12.2007 01:43:00 | touch
Krásně vyjádřené...Ač se mi nerýmované básně nelíbí, tato mě velmi zaujala..Podařené dílo..:)
05.07.2007 10:26:00 | Nemůžu zapomenout