Anotace: Prostě stejný popis jako u předchozí básničky.. Nerýmuje se a není to vlastně "báseň" ale je to prostě od srdíčka;) komentujte, hodnoťte;)
vinu na sebe beru jelikoz to moje vina byla...:( libil se mi jinej kluk a jak to pak skoncilo..:( nejhorsi je ze je to je asi skoro pul roku a ja ho miluju cim dal vic..:( "Sílu lásky poznáš až když ji ztratíš.." neco na tom bohuzel bude:( alespon vim, ze sem zamilovana a muzu potvrdit motto ze laska boli i kdyz v mym pripade je to moe vina.. to se holt tak stava.. ale moc dekuju za tvuj komentar:))
05.07.2007 23:03:00 | Mary.Cocaine
...Prostě napsaný to, co prožíváš ty a my všichni ostatní. Je to hezky vyjádřeno. Snad bude líp!
05.07.2007 12:48:00 | Marylin
Nejprve bych se rád vyjádřil k názvu básně:zvolila jsi stejný název, jako já svou přezdívku zde..To znamená, že máme něco společného..Oba jsme prožili něco krásného na co prostě Nemůžem zapomenout..
A teď k tvému dílu: jak jsem již napsal u tvé předchozí básně, nelíbí se mi sice nerýmované, ale zaujala mě i tato..Chápu, že si rozchod vyčítáš a bereš vinu na sebe...já dělám to samé, ač se se mnou rozešla ona, ne já s ní a ač mi poslední tři měsíce našeho vztahu dávala celkem slušně zabrat a ždímala ze mě vše, co ve mě ještě bylo..Také to beru na sebe a v tom máme úplně stejné pocity..U tebe je to jen koukám trochu jinačí..Ale tvé básně mě zaujaly proto, že jsou od srdce a že umíš perfektně vyjádřit, co cítíš..
Ještě jednou chválím:Velmi pěkné..
05.07.2007 10:30:00 | Nemůžu zapomenout