Búrka
Anotace: ďalšia pieseň...napadla ma pri strašnej búrke nedávno...
1.Slaný dážď
miesto krásnych bozkov,
zmýva ti tvár,
s čistou nevinnosťou.
2.Ukradnutá tvár,
oči plné bleskov,
duša plná rán,
zachrániť nevieš to.
Kedy to už všetko skončí,
kedy odíde smútok z tvojich očí?
Ref.:
Chceš konečne pokoj nájsť,
Chceš konečne v láske šťastný rásť.
Nechceš smutný na starej ceste stáť,
Chceš mať druhých o trošku viacej rád.
3.Vypísané perá,
pri tebe je miesto,
kto prekážku zdolá,
bude s tebou isto.
4.Skús sa usmiať,
ver že dobre bude,
nemôžeš s tým prestať,
veď úsmev patrí k dobe.
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: Protos1182, Krahujec
Komentáře (4)
Komentujících (4)