Slzy
Anotace: Mají význam jen pro někoho.Ale důvod mají vždy
Slzy
Do kapesníku utírám slzy,
ty už nepatří tobě,
slunce je vysuší brzy
a vezme je k sobě
Vlhké oči a rozklepané ruce,
na rtech o úsměv snaha,
vtom nebe zamračí se prudce
a na zem padá zpátky vláha
Teď o trochu šťastnější jsem-
vždyť moje slzy mají význam pro celou zem
A ty sis jich nevážil..
Komentáře (2)
Komentujících (2)