Pro Tebe
Jsi úžasná bytost,
každým pohledem dáváš lásku lidem kolem,
každý dotyk mi rozechvívá duši,
Tvou krásou pukl by i Golem
a to mi věř, na mou duši.
Máš ryzí srdce,
všichni bohové Ti můžou závidět,
kdys pro jinou se války konaly,
pro Tebe se zboří celý svět.
Jsi jako sníh, co se snáší v zimě,
jsi jako moře, když rozbíjí se o útesy,
každému dáváš smích a jeden máš i pro mě,
jsi pro mě vším a to nadosmrti.
Nevím, co bych dělat bez Tebe,
prosím, buď mým andělem,
jak dlouho chceš,
budu čekat na Tebe...
Až do skonání věků.
Pro Tebe...
Komentáře (0)