Lásky Esence I.
Anotace: co vlastě hledáš ....?
**
Lásky Esence
--------------
Svítá...
Ještě jsem nespal
a hledám lásky esence,
co zboří mého citu hráze,
a vzbudí ve mě milence.
Už světlo denní říká,
to ta tajná směs a všeho právě správně.
A málo je tvá krása duše,
a málo je tvá krása těla.
Chcem všichni tu esenci tajnou,
tu chemii jíž složení neznám.
I kdybych stokrát chtěl
i ty jsi chtěla,
ta droga ta nám vládne,
ZCELA !
**
07/07
Komentáře (1)
Komentujících (1)