Zatočil se celý svět
Anotace: Jistě poznáte o čem mluvím.
Ne, netočí se mi hlava
Zatočil se celý svět,
To srdce z popela vstává
Do bouře citů posedět.
V těch okamžicích – dotyk
Jedinečným se stává,
Čmelák tropí venku povyk
A mě se zase točí hlava.
S tebou rozžhnu mysli svíci
Myšlenek mnoho zástupů a řad.
Jediné, co tím chci říci,
Je: „Mám tě rád.“
Komentáře (1)
Komentujících (1)