velmi podařená záležítost, přesně jak říká smeagol, je tam všechno, co tam být má..dávám sto, krásná..
06.07.2007 22:28:00 | Nemůžu zapomenout
Konečně dobrá báseň... podle mého gusta. Je z ní vše jasné, rýmuje se to, verše jsou jednoduché, ale kvalitní. Alespoň pro mě je to na 100%.
06.07.2007 15:23:00 | smeagol