tak tohle je vážně úžasný, moc se mi to líbí, dávám sto...vážně mě zaujala..
06.07.2007 22:06:00 | Nemůžu zapomenout
Nádhera... Maličko by to třeba chtělo dopilovat, ale nechám 100. Málo je tu takových básní, aby si dokázali najít místo v myšlenkách čtenáře. Báseň, která donutí zamyslet se a chytí za srdce, je prostě na 100 procent.
06.07.2007 15:30:00 | smeagol