Možná...
Možná, že odcházíme
Možná jsi ty už odešel.
/Bože můj
slepý výkřik do tmy/
Stmívá se
Rychlým kloboučnatým krokem
Na tramvaj do Stanice Touha
na tramvaj jménem Pozdní ráj...
Tvé slané jméno na mých rtech
/ten kradmý pohled zpoza záclon/
Ten malý, spola skrytý vzdech
Co maskovat měl
Ty výkřiky
- to nepřeberné množství výkřiků -
do tmy.
Setmělo se
Tramvaj zazvonila
/konec pohádkám/
Možná, že odcházíme
Ty jsi
určitě
Odešel.
Komentáře (1)
Komentujících (1)