Stačilo
Stačilo
Samota dnů a ticho nocí
Potichu, v hloubi, bez pomoci
Veliké oči do celého světa
Skončit všechno začátkem léta
Roztříštit vzpomínku o svoje těla
Vážně jsem to takhle chtěla?
Říci jen sbohem,fakt mě to mrzí
Polibek poslední,úsměv a slzy
Myslím,že mohl bys víc dát
Myslíš, že stačí jen
Mám Tě rád?
Komentáře (0)