Toužím ...
Já toužím cítit tvé tělo,
já toužím vidět v tvých očích šero.
Já toužím líbat Tvé rty,
já toužím aby Tvé věty začínaly slůvkem my.
Já toužím vidět tě znova,
já toužím slyšet všechna Tvá slova.
Já toužím vedle sebe tě mít,
já toužím abys nemohl beze mě žít!
Přečteno 478x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
Komentáře (2)
Komentujících (2)