Mě to taky připadá jak písničky. Hádám dobře, že to má něco společného s tím názvem pseudotextobásně? :-) Jsi mým oblíbeným autorem...
11.07.2007 22:13:00 | Kaaťa
tvoje básně mi připadají jako texty písniček.... je to účel, nebo se to jen tak "povedlo"?? ;).. každopádně moc fajn...
07.07.2007 14:31:00 | prostějanek