Oči
Anotace: její oči jsou prostě krásné...
0či máš jak studánky,
kam chodím denně z lásky pít,
oči máš jak modré korálky,
hluboké a upřímné,
jsou jako hádanky,
když se do nich podívám,
tak nechci jen o tobě snít,
chci rozluštit hádanky,
a navěky ze studánek pít,
oči máš jako kapky rosy,
které na slunci nezmizí,
jsou tak čisté,hluboké,
mé pohledy v nich lehce zmizí,
koukam se do nich často a rád,
každý tvůj pohled je nekonečný pád do nicoty,
a já se v ní ztrácím...
Komentáře (1)
Komentujících (1)