Přestavit si tě
Anotace: Typicky po francouzsku pro netypicky typického Francouze
Představit si tě
Neumím si tě představit
ráno-s novinami,kávou
jak dokážeš rychlost života zastavit
pro snídani-chvíli tak krátkou
Taky neumím si tě představit
s baretem na hlavě a šálou
jak dokážeš se na nábřeží posadit
a plátno zaplnit Nottredamem i Seinou
Víš neumím si tě představit
jak takhle zvečera
jdeš do kavárny víno otevřít
a sledovat věž Eiffela
Prostě neumím si tě představit
jinak než Francouze s typickou vášní
možná kvůli mně měl bys to omezit
nebo se mé tělo i srdce zblázní
Ale co si umím představit je,
co jsem s tebou cítila..
Komentáře (5)
Komentujících (5)