Anotace: S Tebou bez Tebe
Kdyby to bylo tak lehké... jinak pro mě velmi krásné dílko...:-)
08.07.2007 18:07:00 | Dagon.Lestat - My winter storm
super přirovnání... takové by měly být všechny... konec přeslazeným vyznání hřebíky do srdce,ty slova ...žal zahání :)
08.07.2007 14:20:00 | Chonglee