Anotace: Možná se vám to nebude líbit, možná nebudete souhlasit. V tom případě to berte jako úhel pohledu, který vám nikdo nenutí.
Bludiště vztahů...já myslím, že tohle může něco připomínat mnoha lidem.
28.08.2007 15:53:00 | Eufrosinie
Láska-co krásně kvetla.
Někdy i velká láska hyne,
když se úrodná půda vyčerpá,
láska co dříve krásně kvetla
pozvolna hyne,usychá
potom jen plevel kolem roste
a ten už nikdo netrhá.
21.07.2007 11:52:00 | s.e.n
..pevný břeh a jeho milenka
..láska, běží spěchá
..vzdaluje se, nerada
..hasí žízeň,
..zkrápí srdce...
11.07.2007 23:06:00 | isisleo
uslzené oči, rozmazané stíny
prizmatem slz zatoulaný paprsek
odrývá rozvaliny,
jak láva rozpadlá na písek
po výbuchu srdečního žáru
je kryjí vzpomínky,
ty znají do původního tvaru
složit mozaiky kamínky,
kolik? tisíc? sto?
jež v bezvýznamném sváru
nakažlivá nemoc rozptýlila
na opuštěné pláži,
ztracené, však přes to
v uslzených očích se jiskra rozsvítila
když na mé spočinuly paži
****
Jiří senior
11.07.2007 14:26:00 | j.c.
Ano , laskla má mnoho podob pozname ktetra je ta prava? Ta uprimna? A je vubec nejaka uprimna... co si o tom myslis? Basen moc hezka.
09.07.2007 00:16:00 | carodejka