Srdeční vězení
Anotace: Srdce bude cpát mozku jenom to,co samo uzná za vhodné
Srdeční vězení
V srdci mám schovaný
iluze i naděje
jsou tam dobře zamčený
-škoda pro zloděje
Čím víckrát srdce otevřu,
tím víc mi unikají
a tak na lásku asi zanevřu,
protože roky utíkají
Radši si nechám ty jenom svý
náhrady věčnýho štěstí
Než by se otevřelo srdce tvý
od lásky dostala bych pěstí
A na srdci zbyla by jen modřina
Ne,díky,zlatý iluze,takhle láska končívá
Komentáře (1)
Komentujících (1)