Čertovy obrázky
Šeptáme do uší
tajemství o nás dvou,
hrajeme o duši,
karta jde za kartou...
Rozdáváš...
Čertovy obrázky...
Ústa máš červená od lásky...
Kulový král...
Hrajem si dál,
nabízíš otázky,
kdy končí přátelství
a začíná láska?
Kdy se hra změní do vztahu,
nehrajem šachy,
ale ....jsi na tahu...
Piková dáma bere věž,
střelec přebil
zeleného filka,
buď prosím hodná-
lež,
než usneš stačí chvilka,
vymyslím pro tebe
další lež,
sladší medu,
protože zatím-
vyhrávat nedovedu...
Přečteno 497x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (11)
Komentujících (11)