Opilí touhou
Opilí touhou v předsíni
vrážíme sebe do skříní
opilí touhou opilí chtíčem
zápasím s dveřmi zápasím s klíčem
tvé šaty padají z ramen
už nekřič jen šeptej amen
já hřeším ty krásná si
líbám tě nejen na vlasy
hoříš a jdeš mi vstříc
víc lásko víc
Postel je daleko tak blízko země
cosi je v tobě cosi je ve mně
líbám tvé lůno líbám tvé břicho
jen sténej nemám rád ticho
tiskni se lásko víc znovu a ještě
hořím plná jsi deště
Dvě těla strnulá v otazníku
Láska je lásko dítě hříchu
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana M., ziriant
Komentáře (5)
Komentujících (5)