Láska?....já nevím.
Anotace: Tahle se narodila když jsem byl zamilovaný.
Jen pro jednoho človíčka snad krásné básně skládám.
Jen té kterou až k smrti miluji,
Jen té své srdce na dlaň večer co večer dávám.
Pod paprsky slunce v ranním probuzení,
i v hluboké noci kdy sny se plní,
Na modré obloze když bílé obláčky v dáli se vlní.
Všude tam, kde vídám tvoji tvář.
Všude tam kde nebe slzy roní,
V lesích kde kůra a mechy voní,
Kde čas i hluboké rány hojí.
Kde můj život s tvým navždy se spojí.
Všude tam, jen s tebou přál bych si žít.
Proč jinak na světě měl bych dál být
Komentáře (0)