Pár symbolů ...
Každé ráno popíjel
malým okamžikem
sám se svou korunou boha
laskavost marnosti
mého pojetí
vedl část k oltáři
kališních kvítků
přítomnost vůní
její kůže
slavil narozením mysli
i ve svátek všech jmen
nacházel důvod
proč čpí ze dna
do dna
Své bolesti nechtění
roztržení …
Komentáře (4)
Komentujících (4)