Anotace: můj...
.. jo janku, ... zabít čuníka a baštit jitrničky ...
to je vcelku pohodička ....
.... ... ale řezníka co by zabil iluze a nenaplněnou lásku nepomůže ani hledat se svíčkou za bílýho dne -....
s tím si poradí jen čas .... a nebo jiná větší ...
12.07.2007 17:04:00 | HarryHH
Taky píšu nejraději černou na černé.. Abych se pak před sebou nemusela stydět, až to budu číst za nějakou dobu :)
11.07.2007 19:21:00 | prostě Zuzana