tak teďs to vystih :D zplně stejně se cejtim :( :D ... a to co ti psal(a) Rockinpiru... to je pravda :D ( nebo aspon doufám... :D :D )
11.07.2007 20:01:00 | niemante
pěkný...ale jednou nějaká skvělá příjde a pak na takový básničky nebudeš mít ani pomyšlení :) Držím palce!
10.07.2007 01:31:00 | Rockinpiru