Ironie
Je to ironie
Že já zamilovala se do Tebe
Je to ironie
Každý den v mém životě
Každý úsměv i vážná tvář
Každý úsek či dlouhá trať
Je to ironie
Že ztratila jsem sebe
A tím i Tebe
Je ironie
Že ze všech nejvíc mám ráda Tebe
Je ironie
Že chtěla jsem lhát nejen sobě
Tak teď upřímně
Dívám se do zrcadla
A z něj na mě hledí opuchlá obluda
Ironická, zahořklá, sebou prokletá
A prosí Tě o prominutí
Komentáře (2)
Komentujících (2)