Spinkej hajej dadynkej
Spinkej hajej dadynkej,
ty mazlíčku malinkej.
Přeju krásnou dobrou noc,
už snů v tvé hlavince odehrává se ti moc.
Měsíc ozzářil tvou postýlku,
koukni na nebe jak hvězdičky ti odemně posílají pusinku...
Teď už jen k postýlce tvé přijdu blíž
a vemu peřinku,
abych zakryl svoji Lucinku...Muck Miluju tě!
Komentáře (1)
Komentujících (1)