Jen taková malá bláznová...
Anotace: ...pro tebe a vím, že jsi...ale nevím kde..
Není problém překročit suchý řeku,
není problém vystoupat až k nebi,
a snést kousek oblohy,
problém je potom otočit a říci:
" Je to pro tebe..."
...když rudou barvou tvých slz,
kreslíš obraz svého já....
...miluji když pláčeš a ze slz,
kreslíš, kreslíš...kreslíš...své srdce...
Víš, nejspíše jsem blázen...do tebe...
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)