Anotace: Zpověď vlastní duše ohledně lásky
co chceš, to udělej...pak se pozná, kdo vlastně jsi.
jo a asi máš ráda Sapkowskiho, že?
10.07.2007 17:05:00 | cermik
Krásný...snad jednou ten Tvůj vysněný Princ bude chtít, abys mu snesla to slíbené modré z nebe. Láska dokáže hodně, je to vidět i cítit z Tvýho dílka, ne nadarmo se říká, že láska hory přenáší...
Krásný den přeju
Terka ;o)
10.07.2007 16:12:00 | xavian