jo tenkrát..
Anotace: i to se stava...
jsem snad níž,
než nízko.
když si blíž,
než blízko.
JO TENKRÁT..
můj nadhled, (byl příliš naivní)
snad že chtěl bys víc,
že tvuj pohled ,
snad neznamená pouhé nic..
vážně..
já věřila,
že se zdařila
ta myšlenka, že budu s tebou..
s láskou, něhou ..
JO TENKRÁT
mluvil si tak krásně,
tak jemně, polohlasně.
až si mi nechtěně
vykouzlil ůsměv
na srdci ..
i ve zcela zkaženém dni..
a pak si mi ho taky velmi rychle sebral..
Komentáře (3)
Komentujících (3)