jj přesně tak... v básní vidím trošku strach.. a jestli ty už víš .. tak já taky.. :)
31.07.2007 23:30:00 | Najlin
Na růže pichlavé
zapomeň raději
když těch trnů pár
vadí tvé naději
Pro krásu vyrostly
pro tvoji potěchu
netrhej nechceš-li
nech je růst člověku
12.07.2007 23:19:00 | HarryHH
ta zahrada, kde rozkvetla...
jen tiše chodím kolem
tu se šťastným úsměvem,
tu s utajeným bolem
jak při zatmění bez světla
s naděje pod praporem
že jednou snad se zastavím
nesměle vstoupím branou
aby se růže snad nelekla
vždyť duši mám počmáranou
a hoden jí nejsem, to já vím,
však chci ji, nesvázanou...
***
Jiří senior
11.07.2007 07:56:00 | j.c.
to je dobré...líbí se mi to..je to jako citát nebo rada..nebo...co já vím..mluví ke mně...
nějakým záhadným způsobem...
10.07.2007 20:54:00 | Favi