Na vlně zatracené rozkoše
Na vlně zatracené rozkoše
píšeš mi lásko do duše
píšeš že jsi a já už ne
něco už není a něco je
hřejivá slova slova co mrazí
dvě duše jsou a my zas nazí
zpíváš mi steny ve vánku
krví jak z pozdních červánků
bodej mě vezmi si co už nemám
ještě tu žiju ještě se zvedám
vyřež ta slova lásky hříchů plná
napiš poslední zvedá se vlna
Komentáře (3)
Komentujících (3)