Pořád Tě mám ráda
Anotace: nevím co k tomu říct.. takovej blábol no:)) ale komentujte, hodnoťte děkuju:)
Porád Tě mám ráda,
bohužel víc než kamaráda.
Snažila jsem se zapomenout,
ale moje srdce odmítá poslouchat.
Tak jsem ho chtěla napomenout,
a ono přestalou bouchat..
Přečteno 473x
Tipy 1
Poslední tipující: Jan Bartoš
Komentáře (2)
Komentujících (2)