..Kvůli Tobě..
Anotace: těžko říct.. nevím jak to mám popsat.. je to krátký a blbý, ale tak stejně:)
Deníček zaplňují mi srdíčka,
po tváři teče mi slzička.
No tak neplakej maličká,
vždyť jsi ještě tak mladičká..
Na něj se vykašli, vždyť on byl zlej.
Žij život s radostí a bude ti hej!
Komentáře (0)