Miluju tě!!!!
Anotace: pro moje zlatíčko.....:)
Chci cítit
vůni tvýho těla...
...tvoje polibky,
tvoje dotyky
na vrcholku mýho čela..
Chci cítit
tvůj zrychlený dech
vykreslujíc
láskyplný vzdech
na tvých rtech...
Chci cítit
štěstí z tvýho úsměvu,
slibujíc
moře lásky bez břehu
a zrychlení krevního oběhu...
Komentáře (3)
Komentujících (3)