Anotace: Dalsi z mych basni napsanych v mem imaginarni svete pro slecnu, ktera zmenila muj pohled na svet. Tato slecna je skutecna, ale je dostupna pouze v mem imaginarnim svete.
Říká se,že má každý člověk svého anděla strážného a na nebi svojí hvězdu.Doufám,že ta hvězda tě povede bezpečně životem dál,stejně jako nás všechny! ;-)
14.08.2007 20:20:00 | Chancer
Krásná báseň, dýchá z ní na mě láska..Je vidět, že k tvé "Polárce" opravdu vzhlížíš..je pro tebe tou jedinou hvězdou, tou nejjasnější..Na obloze je ale přece ještě mnoho hvězd, i když na první pohled nesvítí tak silně, ale uvnitř nebudou o moc menší, uvidíš..:-) Co zkusit změnit imaginární svět ve skutečnost?..Vždyť dnes je vše možné, ne?:-)
11.07.2007 23:07:00 | kakaoo