Zůstaň vílo
Vítr foukal a její vlasy vlály,
my společně se tomu smáli.
Já pramínek z oblyčeje pryč chtěl ti dát,
ale to bych se nesměl smát!
Dotkl jsem se tvé tváře,
a oslnila mě tvé krásy záře.
Pohladil jsem tě po vlasech,
a políbil tě sladce.
Teď spolu jsme ve vlnách,
ve vlnách rozkoše.
Jsi moje princezna,
láska nerozlučná.
Já nenechám si tě vzít,
a dál bez tebe žít!
Chci tě napořád já jsem jak blázen,
moje láska by přetekla i ten největší bazén.
Miluju tě a nevím jak dál,
tak zůstaň a snad napořád buď má!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)