Co bylo,bylo,není víc,
jiné však přijde zas,
tak rozjasni svou smutnou líc,
život je přec pln krás!
Zas jiný vlak se přiřítí,
s nákladem nových krás,
hle,kdosi jiný mává Ti
na pozdrav nyní zas!
12.07.2007 17:31:00 | Kozoroh 1
No, mně to připadá toakové dost nepoetické..jetel a tak. Nevím, nelíbí se mi. Ale upřímnost se cení, ne?
11.07.2007 10:12:00 | JirkaS