Anotace: ...pokud byste po mne chtěli vysvětlit o čem je, tak bych s tím měl sám problém...proto se raději neptejte :-)
Tak první sloce jsem rozumněl bez problému,i té druhé,ale ta třetí je trochu tajemná...ale myšlenku chápu dobře!:-)
11.07.2007 13:38:00 | Chancer