Pro Lásku
Voňavé vteřiny,
tak přesladce chutnají,
kytičko kouzelná,
zas smím vonět
k okvětním lístkům Tvým,
pohlcen nádherou
dech se mi zatají,
každičký dotek
je maličkým tajemstvím,
v hřejivém obětí
laskám Tě slovíčky,
něžně Tě líbám
lásko má do vlásků,
kaštánky schované
sladké máš pod víčky
a vlásky v barvě jsou
veverčích ocásků.
Hbitými pavoučky
běžím Ti po těle
však s povzdechem
jeho krásy míjím,
naplněn touhou
tak trochu nesměle,
do Tvého obětí
se s důvěrou svíjím.
Ve žhnoucích polibcích
slova se splétají,
vnímám tu nádheru
mám Tě tu zas,
pošeptám slova dvě
...... ..
co prý šeptat se nemají
a hořká krůpěj
se objeví za plůtkem řas..
Komentáře (0)