dialog bez konce
Anotace: nekonečný příbeh
Jen ještě jednou, prosím!
- Blázínku, velký holky neprosí.
Kam pořád utíkáš?
- Proč tohle říkáš?
Nejsi tady, tak jsem myslela...
- Hloupá, mám tě rád.
Když se to hodí.
- Jsi zlá.
Promiň.
- Copak jsem někdy lhal?
Nechoď ještě!
- Musím.
Já vím.
- Trápíš mě.
Ty mne víc.
- Bolí to.
Mne taky.
- Tak sbohem?
Jen ještě jednou, prosím!
Přečteno 512x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis
Komentáře (1)
Komentujících (1)