Láska má mnoho podob
Anotace: Trochu kruté ale myslím že to pochopíte proste je to ze zivota z kazdeho z nas v trochu jinem priklade
Nahá dívka na koni seděla,
k tobě se pomalu blížila.
Seskočila z toho bílého koně,
a pohladila tě po tváří jemně.
"Chtěl si lásku tak tady ji máš,
vem si koně a toho daru si vaš!"
Byl jsi hloupý a daru si nevšímal,
lásku k jedné žene zazdíval.
Ten kůň byla tvá láska nepoznaná,
k tobě na vždy přivázaná.
Tys nevěděl to a na rady nedal,
koně do salámu jsi prodal.
Když dozvěděl jsi se o tom zakletí,
myslel si, že snad se to napraví.
Jenže chyba tu nastala,
ona lásky se vzdala.
Nediv se ji dyť na smrt si ji poslal,
a život co měl být plný lásky pos*al.
A jaký trest tě čeká?
Na stole tvá nevěsta .
------Dobrou chuť, tobě co lásku si pohřbil,
aniž by si ji políbil!! ---
Komentáře (5)
Komentujících (5)