ač nejsem princ co mezi řádky
vstoupit chtěl by do pohádky
rozpaků překonám zmatky
polibek když padne z lásky
:o) :o)
Jiří senior
26.07.2007 21:20:00 | j.c.
Princezny mají svůj sen,
když zjeví se princ na koni,
princezna vítá jej polibkem,
Tvé mládí,Tvé veršování
je toho pravým důkazem.
21.07.2007 06:31:00 | frany73