Anotace: jen něco malého na zahřátí...:(:D:D
Taky pěkné dílko, nehodnotím, jelikož uspořádání rýmů by mohlo podlehnout velké kritice, ale zase je to osobidé a jak už jsem psal v minulém komentáři... má to myšlenku... a pěknou... ne že bych pohrdal mladšími básníky, ale většinou se mi jejich díla nelíbí a přijdou mi skoro směšná, ale to se o tvých zatím říct nedá... =))
09.08.2007 23:03:00 | Miro Sparkus
Protože tak toho moc končí.. Znám to ať nechtěl sem to zažít, ale to čeká asi na každýho.. ;-)
12.07.2007 22:17:00 | Gabriel17
Pěkná, hezky napsaná, dobrý rytmus, krásná myšlenka...Prostě velmi podařená báseň..
12.07.2007 14:01:00 | Nemůžu zapomenout